Σεμινάριο Certified Passive House Designer στην Αθήνα

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Σεμιναρίου και Διαγωνισμού Πιστοποιημένων Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων στην Αθήνα. Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο και την εξέταση έχουν συγκεκριμένες ειδικότητες. Το Σεμινάριο το οποίο είναι 65 ωρών, θα διεξαχθεί στην Αθήνα με την εξουσιοδότηση του PHI από πιστοποιημένους για το συγκεκριμένο σεμινάριο εκπαιδευτές τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Σάββατο 8/11 και Κυριακή 9/11/2014 9.00πμ – 2.00μμ και 3.30μμ -8.30μμ
  • Δευτέρα 10/7 έως Παρασκευή 14/11/14 3.30- 8.30 μμ
  • Σάββατο 15/11 και Κυριακή 16/11/2014 9.00πμ – 2.00μμ και 3.30μμ -8.30μμ
  • Την Κυριακή 16/11/2014 το απόγευμα θα γίνει δοκιμαστική εξέταση.

Η επίσημη γραπτή εξέταση, η οποία διέπεται απο συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύλη, θα είναι διάρκειας τριών ωρών και θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 5.12.2014 στις 10.30 το πρωι. Η εξέταση θεωρείται επιτυχής, όταν ο υποψήφιος καλύπτει τουλάχιστον το 50% των πόντων της βαθμολογίας. Οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποιητικό απο το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και θα καταχωρηθούν στην παγκόσμια βάση δεδομένων για 5 χρόνια. Σεμινάριο και Εξέταση θα γίνουν υπό την εποπτεία του ΕΙΠΑΚ σε αίθουσα στην πόλη της Αθήνας που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Οι θέσεις του σεμιναρίου και της εξέτασης είναι απολύτως περιορισμένες στις 25 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προϋπόθεση για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα είναι να υπάρξουν τουλάχιστον 15 συμμετοχές μέχρι την ημερομηνία λήξης της δήλωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο το αργότερο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2014. Δηλώσεις συμμετοχής στην εξέταση, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014. Υπάρχουν οι εξής δυνατότητες για τη συμμετοχή, ανάλογα και με την ιδιότητα του μέλους η μη του ΕΙΠΑΚ:

  • Συμμετοχή στο σεμινάριο και την εξέταση.
  • Συμμετοχή μόνο στο σεμινάριο και σε μεταγενέστερο χρόνο στην εξέταση
  • Αγορά του υλικού του σεμιναρίου σε έντυπη μορφή και συμμετοχή στην εξέταση.
  • Συμμετοχή μόνο στην εξέταση.

Οι τιμές κάθε επιλογής αναφέρονται στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής παρακάτω. Στους συμμετέχοντες προσφέρεται και το λογισμικό PHPP 8.5 eng σε ειδική τιμή. Ειδικές τιμές υπάρχουν για τα μέλη του ΕΙΠΑΚ. Το σεμινάριο να γίνει απο Έλληνες εκπαιδευτές στα ελληνικά , αλλά με ύλη στην αγγλική γλώσσα. Στην επίσημη εξέταση υπάρχει η δυνατότητα επιλογής γλώσσας (ελληνικά η αγγλικα) . Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, επισυνάπτοντας ταυτόχρονα :

  • Συμπληρωμένη και υπογεγραμένη απαραιτήτως τη διεθνή φόρμα συμμετοχής στην Εξέταση, εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν. Την φόρμα αυτήν θα πρέπει να μας την φέρετε και πρωτότυπη στην εξέταση.
  • Αντίγραφο του πτυχίου σας ή άλλου επίσημου εγγράφου που να αποδεικνύει την επαγγελματική σας ειδικότητα. Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να μας το φέρετε και επίσημα επικυρωμένο στην εξέταση.

Μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τη φόρμα συμμετοχής

b2green.gr